Cumhuriyet İlkokulu

Vizyon: Atatürk’ ün gençlere emanet etmiş olduğu demokrasi bayrağını gelecek nesillere taşıyan, ülkesine ve insanlığa bağlılık duygusu gelişmiş, milli değerlerine bağlı, yenilikçi, bilgili, eleştirel düşünebilen, öz güvenli ve çağdaş gençler yetiştirmektir.

Misyon: Milli değerlerinin bilincinde olan, bilim ve teknolojinin ışığında ; öğrenmeyi öğrenen, sorgulayan, üreten, güvenilir, paylaşımcı bireyler yetiştiren, kalitede öncü bir kurum olmak.

Başarılar:

Saatler: 08:30-15:05
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Öğrencilerimiz okulumuza veli isteğine bağlı olarak özel servislerle gelmektedir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://turkelicumhuriyetio.meb.k12.tr

Adres - Gemiyanı Mahallesi Yaşar Topçu Caddesi Şehit Ali Osman Sk. No 2 Türkeli/SİNOP

Kütüphane Kitap Sayısı :1962
Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Yerleşim Yeri - Okulumuz ilçe merkezinde olup İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binası yanındadır.

Ulaşım Okulumuz ilçe merkezinde olup İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binası yanındadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz TÜRKELİ ilçe merkezinde olup SİNOP iline olan uzaklığı 93km,Kastamonu iline olan uzaklığı ise 111km dir.